Kali Teatre

Somia. Quin missatge vols transmetre?
Nosaltres farem que emocioni.

Donem vida a les teves il·lusions i les transformem en produccions i experiències memorables.

Creem espectacles teatrals, escrivim històries i contes a la carta. També dinamitzem presentacions, conferències, activitats lúdiques, tallers, visites guiades, publicitat amb contingut, casaments… Ens adaptem a tot tipus de públics. Crear una experiència satisfactòria i que faci gaudir a qui hi participi és el nostre objectiu.

Cada procés de creació és un viatge. I ens encanta viatjar! Ens trobem, ens endinsem en el teu món, entenem la teva missió i valors i descobrim com fer realitat els teus desitjos amb una experiència A MIDA. Petita o gran, tota i cadascuna, serà cuidada, acompanyada i guiada amb amor.

T’ajudarem! T’engresques?

Tenim una àmplia experiència en creacions a mida. Durant la seva etapa a Tanaka Teatre, l’Elsa Lluch ha dirigit i treballat en projectes per la Generalitat de Catalunya, Caprabo, l’Hospital Sant Joan de Déu, Danone, Editorial Penguin Random House, El port de Barcelona, el Departament de Medi Ambient de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, la Xarxa de Biblioteques de Sabadell, entre moltes d’altres entitats, institucions, empreses i Ajuntaments.

Alguns exemples d’experiències A MIDA són:

Creació i dinamització de jocs i team building

per a Dimont

L’empresa de disseny de cuines Dimont volia fer algun esdeveniment especial a nivell intern. A través de la figura d’una Xef una mica esbojarrada, vam realitzar un menú degustació extraordinari: un tast de jocs diversos d’arreu del món, on elements i personatges de la cuina interaccionaven amb els assistents, fent-los participar activament, jugar, riure i, sobretot, passar una gran estona construint i reforçant l’equip humà de l’empresa.

Una vesprada festiva inoblidable per tothom!

Aquesta creació ha estat possible gràcies a:

Presentació i dinamització de l’Acte de Benvinguda d’Escoles+Sostenibles

per a Ajuntament de Barcelona

Com cada any, les Escoles+Sostenibles realitzen l’Acte de Benvinguda al nou curs escolar. En aquesta recepció al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, hi són presents gran part dels centres adherits al programa. És una oportunitat única on es troben, alumnes, mestres, famílies i també les autoritats representants de les institucions governamentals.

L’Elsa Lluch porta molts anys seguits sent la mestra de cerimònies, fent la presentació i dinamització, dissenyada perquè tots els assistents participin de manera vivencial i gaudeixin d’una gran estona que recordaran durant la resta de l’any.

Aquesta creació ha estat possible gràcies a:

© 2023 Kali Teatre
Diseño y desarrollo: GaeaPeople